Instalatii Gaze Naturale

"O lucrare de calitate din instalatii gaze, are in spate o echipa de specialisti."

Inginer | Andrei Giuclea
Echipa noastra de instalatii, executa instalatii gaze sector 5, pentru persoane fizice si juridice din Bucuresti si judetul Ilfov. Executam verificari si revizii instalatii gaze sector 5, la cel mai bun pret.

Verificare si revizia se executa pentru a constata gradul de uzura a instalatiilor de gaze Sector 5, a aparatelor de consum si a pieselor conexe ce apartin de acestea, pentru a interveni la timp si a executa reparatiile necesare, astfel incat sa se evite eventualele accidente ce ar putea sa apara din cauza defectiunilor. Executam instalatii gaze pentru orice buget.

Verificările şi reviziile tehnice periodice ale instalaţiilor de utilizare a gazelor naturale la consumatorii casnici cat şi la instituţiile pubice sau private sunt obligatorii.

Aceste servicii pot fi executate numai de firme care deţin autorizaţii eliberate de A.N.R.E. revizii , şi remedieri ale instalaţiilor de gaze naturale, indiferent de adresa imobilului la care sunt necesare aceste tipuri de intervenţie. Instalatii gaze sector 5, calitate garantata.

Nu ezitati sa ne contactati pentru detalii suplimentare.