Instalatii Gaze Naturale

"O lucrare de calitate din instalatii gaze, are in spate o echipa de specialisti."

Inginer | Andrei Giuclea
Efectuam lucrari Instalatii gaze Sector 4, revizii si verificari instalatii gaze Bucuresti Sector 4. Firma autorizat ANRE instalatii gaze naturale sector 4.

Pentru a acoperi cat mai bine necesitatile clientilor, asiguram si servicii adiacente acestui domeniu, respectiv operatiuni de montaj si intretinere sisteme de climatizare, service centrale, lucrari de amenajare, modernizare si renovare a imobilelor, sisteme de supraveghere etc.

Instalatii gaze sector 4, proiectare si executie instalatii gaze naturale, modificari instalatii existente, separari bloc (coloane si contoare noi), montare contoare pasante si fiscale, montare echipamente de preventie.

In conformitate cu prevederile legislatiei in vigoare verificarea tehnica periodica se realizeaza numai de catre operatori economici autorizati ANRE.

Instalatorii nostri sunt calificati si au experienta necesara pentru a executa lucrari cu diferite grade de complexitate.Fie ca este vorba de remedierea instalatiei sanitare sau instalatii termice montaje diverse va oferim servicii de calitate superioara la preturi corecte.

Utilizam solutii constructive, materiale si echipamente moderne si de cea mai buna calitate a instalatilor de gaze Sector 4.

Pentru oferte de pret si informatii suplimentare, trebuie doar sa ne contactati.